ShSKUK:  976 pacientë po marrin trajtim nga COVID-i

ShSKUK: 976 pacientë po marrin trajtim nga COVID-i

976 pacientë janë duke marrë trajtim mjekësor në klinikat COVID-19, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme,  831 prej tyre me oksigjeno-terapi dhe 63 në kujdes intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Raporti sipas klinikave edhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 97 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 90 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 59 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 82 pacientë

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 21 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 16 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Spitali i Prizrenit, 130 pacientë

Spitali i Gjakovës, 70 pacientë

Spitali i Pejës, 174 pacientë

Spitali i Gjilanit, 90 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 18 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 51 pacientë

Spitali i Ferizajt, 74 pacientë

KOMENTE