ShSKUK: 320 pacientë me COVID po marrin trajtim mjekësor në spitale

ShSKUK: 320 pacientë me COVID po marrin trajtim mjekësor në spitale

Nga raportimet e datës 26 shtator nga klinikat COVID-19, në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, trajtim mjekësor nga COVID-19, po marrin 320 pacientë, prej tyre 240 me oksigjeno-terapi dhe 38 në gjendje të rënduar shëndetësore. Klinika e Pediatrisë dhe Klinika e Gjinekologjisë, nuk kanë pacientë me Covid-19.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 70 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 34 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 20 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 17 pacientë

Spitali i Prizrenit, 18 pacientë

Spitali i Gjakovës, 26 pacientë

Spitali i Pejës, 67 pacientë

Spitali i Gjilanit, 28 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 14 pacientë

Spitali i Ferizajt, 23 pacientë

KOMENTE