ShSKUK: 122 pacientë në trajtim nga COVID-19

ShSKUK: 122 pacientë në trajtim nga COVID-19

Sipas raportit të datës 7 qershor 2021, në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 122 pacientë.

Prej tyre, 36 janë të konfirmuar me COVID-19, 3 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 91 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 85 pacientë:

1 pacientë janë në gjendje të rënduar

15 janë të konfirmuar me Sars Cov-2

69 janë me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 25 pacientë, 1 është në gjendje të rëndë

Klinika e Pulmologjisë, 60 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 37 pacientë:

21 të konfirmuar pozitivë

22 me oksigjeno-terapi.

2 në gjendje të rëndë

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 6 pacientë. /2LONLINE.com/

KOMENTE