Shqiprim Arifi në gjendje të rëndë shëndetësore, shtrihet ne spitalin e Nishit

Shqiprim Arifi në gjendje të rëndë shëndetësore, shtrihet ne spitalin e Nishit

Kryetari i komunës së Preshevës përmes një njoftimi në facebook thotë se është në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ky është postimi i plotë i Shqiprim Arifit:

Të nderuar qytetar të Komunës së Preshevës

Kam obligim moral të ju njoftoj se jam në gjendje të rëndë shëndetësore dhe gjindem momentalisht nën përkujdesjen e ekipit mjekësor në Spitalin e Nishit. Edhe pse kam kryer disa ditë më parë testin për Corona me rezultat negativ, ndërkaq kam pasur përkeqësime të shëndetit dhe jam detyruar të shtrihem në Spital.

Ju përshëndes të gjithëve.

Shtoni kujdesin të gjithë, ruani veten dhe familjen.

Titulli.com

KOMENTE