Shqiponja duke i ushqyer të vegjlit e saj

Shqiponja duke i ushqyer të vegjlit e saj

Eksploruesi e fotografi nga Kamenica – Besnik Jakupi, ka realizuar një video ekskluzive për syrin shqiptar. “Pas tre muajsh monitorim të rritjes, ushqimit dhe reagimeve te ndryshme, arriti ta bëjë këtë video me Gopro Hero 5, një video që është realizuar në Kamenicë”, thotë ai.

Këtu shihet Shqiponja që u sjellë hoje me mjaltë, të vegjëlve të saj.  Jakupi premton se do te sjell atraksion edhe në të ardhmen, të botës së egër në Kosovë.

KOMENTE