Shqipëria me Jonida Maliqin e dyta në sondazhet e Eurovisionit

Shqipëria me Jonida Maliqin e dyta në sondazhet e Eurovisionit

Janë mbyllur votimet në sondazhet më të ndjekura të Wiwiblogs dhe Shqipëria renditet e dyta, pas Holandës dhe ndiqet nga Italia.

Ky votim ishte i hapur për të gjithë fazën që nga publikimi i kengeve, duke përfshirë edhe performancat live në Londër, Amsterdam, Madrid.

Tani fillon një fazë e re, ajo e provave në sallën e Tel Avivit.Gjysmëfinalja e Eurovisionit mbahet më 16 Maj.

KOMENTE