Shpresa Kurteshi – Emini i shpreh mirënjohje ekipit emergjent të Gjilanit për mobilizimin kundër pandemisë​

Shpresa Kurteshi – Emini i shpreh mirënjohje ekipit emergjent të Gjilanit për mobilizimin kundër pandemisë​

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, së bashku me ekpin e shtabit emergjent, kanë pritur në takim informimi kryesuesen e Kuvendit Komunal, Shpresa Kurteshi Emini dhe shefat e grupeve politike, Avdyl Aliu (LDK), Nevzad Isufi (LVV), Riza Abdyli (PDK) Xhevat Demiri (AAK), Mimoza Kadriu (NISMA) dhe Ibish Ibishi (i pavarur).

Pas takimit, kryesuesja e Kuvendit Komunale, në emër të shefave të grupeve, ka falënderuar ekipin emergjent për angazhimin dhe mobilizimin e madh kundër përhapjes së Covid-19.

“Nga ky takim, kemi marrë përgjigje për të gjitha interesimet tona lidhur me menxahimin e pandemisë Covid-19. Ne u jemi mirënjohës dhe falënderues krejt këtij angazhimi e mobilizimi që po e tregojnë insitucionet komunale bashkë me ato regjionale, për ta parandaluar përhapjen e këtij virusi”, tha Kurteshi Emini.

Ajo konfirmoi se Kuvendi Komunal është në gatishm

KOMENTE