Shpërndahen pajisje për bletarët e Kamenicës

Shpërndahen pajisje për bletarët e Kamenicës

Janë 13 bletarë nga Komuna e Kamenicës që kanë përfituar pajisje për ta zhvilluar veprimtarinë e tyre.

Drejtori për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, Naim Arifi, ka thënë se Komuna e Kamenicës për shkak të pozitës gjeografike ka potencial për ta zhvilluar veprimtarinë e bletarisë.

“DBPZHR do të jetë gjithmonë afër fermerëve dhe do t’u qëndrojmë afër për nevojat e tyre në lidhje me veprimtaritë që i zhvillojnë”, tha ai.

Ky projekt është realizuar në bashkëpunim me Caritas-in zviceran dhe drejtori Arifi tha se u është mirënjohës për të gjithë mbështetjen që kjo organizatë jep për Kamenicën.

E drejtoresha e Caritas-it për Kosovë, Vera Haag Arbenz tha se Cartas-i zviceran do të vazhdojë ta mbështesë Komunën e Kamenicës çdoherë që kanë mundësi.

KOMENTE