Shpërndahen edhe 15 tablet për nxënësit me nevoja të veçanta në “Abaz Ajeti” dhe “Nazmi Hoxha”

Shpërndahen edhe 15 tablet për nxënësit me nevoja të veçanta në “Abaz Ajeti” dhe “Nazmi Hoxha”

Komuna e Gjilanit ka shpërndarë sot 15 tablet për nxënësit me nevoja të veçanta të shkollave fillore, “Abaz Ajeti” dhe “Nazmi Hoxha”, të cilët janë donacion i Lazim Destanit dhe kompanisë Ekolog.

“Pajisja me tablet në kohë pandemie është shumë e rëndësishme për këta nxënës në mënyrë që edhe kjo kategori e nxënësve ta përcjellë mësimin online. Bashkë me kryetarin e Komunës z. Haziri jemi duke i shqyrtuar të gjitha mundësitë për ta përfshirë edhe pjesën tjetër të nxënësve në mënyrë që të kenë mundësi për t’u përgatitur për testin e arritshmërië dhe testin e maturës”, ka thënë drejtori i Arsimit, Nazim Gagica.

Një fjalë falënderimi për mbështetjen e pati edhe drejtori i shkollës fillore “Abaz Ajeti”, Arsim Bejtullahu.

KOMENTE