Shpërndahen 415 pako ushqimore për familjet në nevojë

Shpërndahen 415 pako ushqimore për familjet në nevojë

Komuna e Kamenicës po vazhdon me shpërndarjen e ndihmave ushqimore për familjet në nevojë.

Sot, Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, së bashku me dy nënkryetarët dhe me zyrtarët komunal, kanë bërë shpërndarjen e 415 pakove ushqimore për familjet në nevojë.

400 pako janë donacion nga “Elkos Group” dhe “Devolli Corporation”, “Devolli Group”, “ETC” si dhe 15 pako nga shoqata”Qendresa Kosovare”.

Listat e këtyre familjeve janë marrë nga Qendra për Punë Sociale në Kamenicë dhe Këshillat Lokal të komunës së Kamenicës.

Komuna e Kamenicës ka falenderuar donatorët që janë duke e ndihmuar Kamenicën në forma të ndryshme, në këtë situatë.

KOMENTE