Shoqata Humanitare “Busavata” dhuron donacion shtretër dhe karrige për shëndetësinë në Kamenicë

Shoqata Humanitare “Busavata” dhuron donacion shtretër dhe karrige për shëndetësinë në Kamenicë

Shoqata Humanitare “Busavata” dhuron donacion shtretër dhe karrige për shëndetësinë në Komunën e Kamenicës.

Ky donacion efshtë̈ dhuruar nga Shoqata në fjalë e përfaqësuar nga bashkatdhetari Asllan Maliqi.

I pari i komunës së Kamenicës. Qëndron Kastrati duke falënderuar Shoqatën Humanitare “Busavata” ka thënë se diaspora çdoheë ndihmon me pajisje e mjete të cilat janë në shërbim të qytetarëve.

“Sot pranuam donacionin me shtretër dhe karrige për shëndetësinë̈. Është̈ diaspora jonë ajo që vazhdimisht po na del në ndihmë me pajisje e mjete të cilat do të jenë në shërbim të qytetarëve të Kamenicës. Për donacionin në fjalë falendërojmë jashtëzakonisht shumë bashkatdhetarin tonë Asllan Maliqi dhe Shoqatën Humanitare “Busavata”, e që nuk është hera e parë që po sjellin donacione”, është shprehur ai. /2LONLINE.com/

KOMENTE