Shkolla fillore në Koretin, njëra nga fitueset e projektit “Go Green Generation”

Shkolla fillore në Koretin, njëra nga fitueset e projektit “Go Green Generation”

Shkolla fillore “Avdullah Krashnica” në Koretin të Komunës së Kamenicës, njëra nga fitueset e projektit “Go Green Generation”.

ShFMU “Avdullah Krashnica”, merr mirënjohje nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, si një nga shkollat me oborrin më të mirë në nivel të Kosovës.

Stafi i kësaj shkolle, falënderon stafin teknik për punën dhe nxënësit për kujdesin që kanë për objektin dhe hapësirën shkollore.

KOMENTE