Shkëlqen Celina, Swansea në çerekfinale të Fa Cup

Shkëlqen Celina, Swansea në çerekfinale të Fa Cup

Futbollisti i Kosovës ka festuar në mënyrën më të mirë 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Bersant Celina ka shënuar dy gola spektakulare në ndeshjen e FA Cup kundër Brentford.

Swansea ka kaluar në çerekfinale të FA Cup, kompeticionit më të vjetër në botë.

Padyshim që kjo arritje historike I atribuohet edhe futbollistit kosovar dhe dy golëshit të tij të artë.

KOMENTE