Shërbyesit civil, nga e marta grevë njëorëshe

Shërbyesit civil, nga e marta grevë njëorëshe

Dy kryesitë qendrore të sindikatave të shërbimit civil të Kosovës, Sindikata e Shërbimit Civil të Kosovës  dhe Sindikata e Pavarur e Administratës së Kosovës, përmes një komunikate kanë  bërë em dije se nga dita e martë do të fillojnë grevën njëorëshe,  brenda sektorit të punës,  duke filluar nga ora 10:00 deri në 11:00.

KOMENTE