Shërbyesit Civil: Do t’u mbështesim sepse trajtimi më i mirë për ne ishte PDK

(2L ONLINE) – Në takimin me një grup të Shërbyesve Civil të Komunës, deputeti Zenun Pajaziti dhe MISIONI I RI kanë marrë mbështetjen e fuqishme për ecjen përpara deri në fitore, për arsyen që është e vetmja adresë e besueshme e qeverisjes me qytetarin, me mirëqenien dhe zhvillimin në përgjithësi.

“Jemi të vendosur që mbështetësin tonë për gjashtë vite me radhe që ishte PDK dhe kryeministri Thaçi bashkë me ju, ne ta mbështesim më tetë qershor në mënyrë që e ardhmja e familjeve tona dhe e zhvillimit të vendit të jetë e siguruar për tërë jetën. Trajtimi ynë gjatë kësaj qeverisje ishte i papritur nga ana jonë. Kemi të ardhura shumë më të mëdha, lehtësira të shumta për fëmijët tanë e çka jo”, thanë ata duke kërkuar që edhe më tutje të vazhdohet në këtë mënyrë.

Me këtë rast, deputeti Pajaziti, ka thënë se mbështetja që atij i vie nga Shërbimi Civil është një bazë e mirë dhe e fuqishme në rrugën e tij drejtë realizimit të MISIONIT TË RI dhe Fondit të Punësimit. Mundësia e vetme e realizimit të ofertës e cila ka në qendër të vëmenjes mirëqenien e qytretarëve të Kosovës, zhvillimit, ndërtimit dhe integrimit të vendit është oferta e PDK-së dhe vendosmëria e kryeministrit Thaçi, i cili premtimet përherë i ka realizuar me përpikëri dhe prioritet të parë.

Pajaziti i ka informuar ata edhe për projektin që në fillimin e mandatit të ri qeverisës me kryeministrin Thaçi, do të bëhet realitet e ai është projekti më madhor për regjionin e Gjilanit, që ka të bëjë me autostradën 51 km, Prishtinë – Gjilan – Konqul, projekt për të cilin ai përsonalisht është angazhuar e i cili është prezantuar nga ana e vet kryeministrit në Gjilan javë më parë.

Ky është vendim si puna e ngritjes së pagave në të gjithë sektorët, lehtësirave dhe investimeve për student, biznese, bujqë, krijumit të vendeve të reja të punës por edhe shumë vendime të tjera që lista e tyre është shumë e gjatë e që prekin drejtëpërdrejt në lehtësirat e familjeve tona në Republikën e Kosovës.

/e sponsorisuar/

KOMENTE