Shëndetësia për herë të parë ka marrë vëmendjen e duhur në kohën e Ministrit Uran Ismaili

Shëndetësia për herë të parë ka marrë vëmendjen e duhur në kohën e Ministrit Uran Ismaili

Ministri i Shëndetësisë z. Uran Ismaili ka takuar profesionistët shëndetësorë të Qytetit të Gjilanit, çmohet lart kontributi i tij në përmirësimin e sektorit të shëndetësisë.

Pjesëmarrësit e shumtë në këtë takim janë dëshmi e sigurt se puna e mirë e Ministrit Uran Ismaili është përqafuar nga të gjithë qytetarët pa dallim.

Shëndetësia për herë të parë ka marrë vëmendjen e duhur në kohën e Ministrit Uran Ismaili. Ndalja e abuzimeve të llojeve të ndryshme, ngritja e efikasitetit në punë si dhe rregullimi i infrastrukturës paraqesin disa nga dëshmitë e pa kontestueshme në zhvillimet pozitive brenda këtij sektori shumë të rëndësishëm për shtetin dhe shoqërinë.

Mantilbardhët duhet dhe do të trajtohen gjithëherë dinjitetshëm.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!

#PDK112✅
#KryeministriKadriVeseli1✅

#UranIsmaili10✅
#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

e sponsorizuar

KOMENTE