SHBA krijon armë pa shpërthim, por që shkatërron objekte

SHBA krijon armë pa shpërthim, por që shkatërron objekte

CIA ka zhvilluar fshehurazi një armë të re që i shkatërron objektet me gjashtë tehe të mprehta.

Arma quhet R9X dhe është e aftë të çajë përmes ndërtesave dhe makinave me ndihmën e teheve që vihen në punë pak sekonda para përplasjes, pa lëndë shpërthyese.

Pasi futet në ndërtesë, arma arrin t’i kapë armiqtë me saktësi ët lartë. Për shkak të teheve, quhet “Xhinsu”, si një markë e famshme thikash.

E veçanta e kësaj predhe është që nuk ka lëndë shpërthyese, ndaj dëmi nuk lë viktima të tjera përveç shënjestrës.

KOMENTE