Shatërvanët më të bukur në Europë, vërtetojeni vetë

Shatërvanët më të bukur në Europë, vërtetojeni vetë

Uji magjik tërheq njerëzit, sidomos në verë. Dhe edhe më shumë kur paraqitet në një mënyrë të veçantë – si në këta shatërvanë nga Londra në Barcelonë.

Këta janë disa prej më të mirëve:

Shatërvani në sheshin Trafalgar, Londër

Trevi në Romë

Shatërvani i Varshavës në Paris

Lojërat e ujit në Peterhof, Shën Petersburg

Jet d’Eau, Gjenevë

Lojëra të ujit në Bergpark Ëilhelmshöhe, Kassel

Gjiganti, Wattens

Shatërvani i paprekshëm, Menorca

Burimi Magjik i Montjuic, Barcelona

KOMENTE