SH.F.M.U “Ibrahim Uruqi” do të përfaqësoj Kosovën në garat ballkanike në shah

SH.F.M.U “Ibrahim Uruqi” do të përfaqësoj Kosovën në garat ballkanike në shah

Në garat republikane në shah, SH.F.M.U “Ibrahim Uruqi” nga Bresalci i Gjilanit, ka arritur suksesin e synuar pasi është shpallë kampion i Kosovës.

Drejtuesit e ekipit fitues kanë vlerësuar se për të ardhur deri në këtë pikë, është punuar mjaftë, pasi ka pas një rivalitet të theksuar ku  është dashtë ballafaqimi me ekipet e shtatë shkollave tjera nga rajonet e Kosovës.

Ekipi  nga SH.F.M.U “Ibrahim Uruqi”, u shpallë kamion pasi mundi ekipet nga shkollat përkatëse nga Rahoveci, Drenasi dhe në finale mundën  ekipin nga shkolla e Ferizajt.

Përndryshe, për të ardhur deri në këtë sukses  ka qenë një rrugë e gjatë, kampion komunal, rajonal dhe tani republikanë në shah dhe se tani ekipi i kësaj shkolle do ta përfaqësojë Republikën e Kosovës në  garat ballkanike që do të mbahen në Mal të Zi.

Përndryshe, për të gjithë ata që kanë ndihmuar dhe kanë përkrahur  ekipin e kësaj shkolle vijnë fjalë të mira dhe falënderime nga arsimtari  Bashkim Syla dhe nxënësit garues: Valdrin Murati, Arlind Shala, Adrian Shala, Engjëll Muji, Art Muji, Bleona Muji dhe Rinesa Muji.

KOMENTE