Sërish dështon miratimi i Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

Sërish dështon miratimi i Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

Kuvendi i Kosovës ka dështuar për herë të gjashtë ta votojë Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike.

Pro këtij projektligji kanë qenë vetëm 58 deputetë.

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe Partisë Demokratike të Kosovës nuk kanë marë pjesë në votim.

Përmes këtij projektligji parashihet zbatimi i Pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike në vlerë prej 365 milionë euro.

KOMENTE