Serbi: Jeremiq kërkon dorëheqjen e Vuçiqit

Serbi: Jeremiq kërkon dorëheqjen e Vuçiqit

Kandidati për president të Serbisë, Vuk Jeremiq, ka kërkuar nga kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuiçiq, që të paraqes dorëheqje nga posti i kryeministrit, pasi garon për president të Serbisë, transmeton REL.

Jeremiq ka kërkuar nga Vuçiqi, që të mundësoj mbajtje të lira të zgjedhjeve presidenciale dhe ka paralajmëruar se së bashku me ata që e mbështesin, nëse zgjedhjet nuk janë të lira, do të ndërmarrë hapa në mbrojtje të rendit kushtetues.

Zgjedhjet presidenciae në Serbi mbahen më 2 prill.

KOMENTE