Së shpejti në Pozheran do të jetë në funksion E-Kiosku

Së shpejti në Pozheran do të jetë në funksion E-Kiosku

Së shpejti në Pozheran do të jetë në funksion E-Kiosku për shërbime të gjendjes civile e kadastrale.

Banorët e lokalitetit më të madh të komunës së Vitisë Pozheranit, por edhe fshatrave për rreth, do ta kenë mundësin që të shërbehen me dokumentacion të gjendjes civile, kadastrit dhe tatimit ne prone 24, përmes një E-Kiosku që do të vendoset në qendër të Pozheranit.

Ky projekt, që është financuar nga USAID-i në bashkëpunim me komunën e Vitisë, do te mundësojë shërbime më të shpejta për qytetarët, ndërkohë që shërbimet tjera si ato të kadastrit por edhe të tatimit në pronë, janë të parat që po fillojnë në komunën e Vitisë.

KOMENTE