SC Gjilani me telegram ngushëllim me rastin e ndarjes nga jeta të ish presidentit të klubit, Shukri Sylejmanit

SC Gjilani me telegram ngushëllim me rastin e ndarjes nga jeta të ish presidentit të klubit, Shukri Sylejmanit

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Me dhimbje të thellë morëm lajmin se në mëngjesin e sotëm ka ndërruar jetë ish presidenti i klubit tonë, Shukri Sylejmani.

Ish presidenti i klubit tonë, tashmë i ndjeri, Shukri Sylejmani, do të mbahet gjatë në mend për të gjitha sakrificat e bëra për klubin e Gjilanit dhe futbollit e sportit vendor në përgjithësi me kontributin e tij, ku në vitet e vështira të pasluftës, ai, dha gjithçka për skuadrën e Gjilanit dhe futbollit tonë.

Presidenti, bordi drejtues dhe e gjithë skuadra e Gjilanit shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Sylejmani dhe bashkëndjejmë dhimbjen me ta për humbjen e më të dashurit të tyre.

Prehu në paqe, President Shukri Syljemani.

Sport Club “Gjilani”
Gjilan, 23 Shtator

KOMENTE