Sadriu: Serbia po shuan çdo perspektivë të shqiptarëve në Preshevë

Sadriu: Serbia po shuan çdo perspektivë të shqiptarëve në Preshevë

Nënkryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Ilir Sadriu në një konferencë për media ka paraqitur shqetësimet për ekonominë e komunës së Preshevës.

Ky shtet edhe këtë pak zhvillim ekonomik që po ngjan në komunën tonë është i interesuar që ta zhbëj edhe atë”, tha Sadriu në konferencë, shkruan Titulli.com.

Sadriu u shpreh se kjo është një dëshmi shtesë që qeveria e Serbisë është e interesuar jetësisht që shqiptarëve të Luginës së Preshevës t’i mbyll dhe t’i vështirsojë çdo segment të shoqërisë, në mënyrë që të shuaj çdo perspektivë të shqiptarëve, duke i detyruar që të lëshojnë vatrat e tyre autoktone.

Ai foli edhe për qeverisjen komunale të komunës së Preshevës dhe keqpërdorimet e mundshme që mundë të jenë bërë.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE