Sabri Fejzullahu dëshmon se mosha është vetëm numër, publikon dy këngë për një muaj

Sabri Fejzullahu dëshmon se mosha është vetëm numër, publikon dy këngë për një muaj

Këngëtari legjendar, Sabri Fejzullahu ka publikuar një tjetër këngë. Përkundër, që është 72 vjeçar, Fejzullahu nuk po ndalet.

Ai ka lënë anash vitet dhe vazhdon të mos e ndalojë punën e tij, atë që e bënë më së miri, këngën dhe muzikën.

Ai ka publikuar këngën ‘Mos u Dorezo’, një baladë e mrekullueshme.

Muajin e kaluar, ai publikoi këngën ‘Kallem’.

KOMENTE