Rrugët shumëngjyrëshe të Evropës, arkitekturë kreative

Rrugët shumëngjyrëshe të Evropës, arkitekturë kreative

Arkitektura kreative e disa vendeve evropiane ka bërë që të krijojnë mrekulli me ndërtimet dhe dizajnet e tyre.Evropa është një thesar i qyteteve dhe lagjeve me ngjyra që presin të zbulohen.

Nëse i vizitoni këto shtete, mos harroni të bëni një shëtitje në qytetet e mëposhtme që të japin jetë dhe gjallëri dhe njihen si rrugët me më së shumti ngjyra.

Colmar, Francë

Happy Rizzi Haus në Braunschweig, Gjermani

Burano, Itali

Stortorget në Stockholm, Suedi

Nyhavn, Copenhagen

Main Square of Poznań, Poland

Vernazza, Itali

 

KOMENTE