Rrugët prej çokollate, incident në fabrikën gjermane

Rrugët prej çokollate, incident në fabrikën gjermane

Për fabrikën ishte fatkeqësi, ashtu u njoftua edhe për zjarrfikësit, por dikush do të mendonte ndryshe.

Rrugët e Gjermanisë u vërshuan nga çokollata dhe rreth 1 ton u derdh në oborr të një fabrike dhe nëpër rrugë të qytetit.

Ngjarja ndodhi në qytetin Werl të Gjermanisë ku një fabrikë u gjet në një incident.

“Rreth një ton çokollatë u derdhë në oborr dhe në rrugë” u shprehën zjarrfikësit.

Rruga përreth fabrikës u mbyllë, pasi që çokollata e derdhur kishe nxënë një hapësire prej 108 metrave katror.

KOMENTE