Rrepa, perimja me super fuqi shëruese

Rrepa, perimja me super fuqi shëruese

Rrepa njihet si një ndër perimet më të shëndetshme. Kjo bimë, e cila preferohet të përfshihet në dietën e përditshme qoftë në formë sallate, lëngu ose në gjellëza, është i mirë për rregullimin e sistemit tretës.

Përbërësit që i përmban kjo perime ngadalësojnë zhvillimin e tumorit në prostatë dhe gji për 12,5 për qind.

Kjo perime veçanërisht e shëndetshme, me pak kalori është shumë e pasur në fibra, të cilat ofrojnë ndjesinë e ngopjes që do të zgjasë gjatë. Ajo gjithashtu përshpejton metabolizmin, duke stimuluar dhe përmirësuar procesin e tretjes, që do t’ju ndihmojë për të humbur peshën e tepërt.

Lëngu magjik mund t’i ndihmojë organizmit.

-Mund të përmirësojë fuqinë e muskujve

-Ndihmon në uljen e presionit të gjakut

-Mund të ngadalësojë përparimin e çrregullimit mendor

-Mund të parandalojë kancerin

-Mund të parandalojë kolesterolin.

KOMENTE