Rregulla për një mëngjes të shëndetshëm dhe peshë ideale

Rregulla për një mëngjes të shëndetshëm dhe peshë ideale

Mënyra më e mirë për t’u dobësuar është të hani mëngjes të shëndetshëm çdo ditë.

Ajo që duhet të bëni, është që të ndiqni rregullat e mëposhtme:

Hani sapo të zgjoheni

Duke ngrënë mëngjes ju shmangni ndjesitë e urisë gjatë ditës, kështu nuk përfundoni duke ngrënë ushqime të pashëndetshme.

Merrni sa më shumë proteina

Një mëngjes i lartë në proteina, si vezë apo kos, ju largon ndjesinë e urisë, ju ndihmon të hani më pak dhe më e rëndësishmja, të dobësoheni.

Hani një banane për mëngjes

Duke ngrënë për mëngjes një vakt të lartë në niseshte rezistente, ju ndihmon të qëndroni të ngopur dhe të digjni më shumë kalori. Niseshteja gjendet tek fruti i bananes.

KOMENTE