Ronaldo lë prapa Messin në listën e personave më të admiruar në botë

Ronaldo lë prapa Messin në listën e personave më të admiruar në botë

Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo kanë ndarë 10 Topat e Artë të mëparshëm dhe nuk po tregojnë shenja të ngadalësimit kur kanë hyrë në të tridhjetat e tyre.

Ndërsa, është pothuajse e pamundur të vërtetohet se cili është më i mirë se tjetri, është e mundur të përcaktohet se cila është më i “admiruar”.

‘YouGov’ kanë kryer një studim për të punuar njeriun më të admiruar në botë. Cristiano Ronaldo eshte perpara per tri vende në vendin e shtatë, me një përqindje prej 4.3% të admirimit.

Më shumë se 42,000 njerëz u intervistuan për të përpiluar listën – dhe vetëm dy sportistë bëjnë pjesë në 20-shen e parë.

Kjo do të thotë se ai është më i admiruar në mbarë botën sesa Lionel Messi, i cili është i nënti në listë me 3.8% të admirimit.

Por, dy super-yjet e gjejnë veten të zhdukur në prag të njerëzve si Bill Gates, Barak Obama, Jackie Chan, Zi Jinping, Jack Ma dhe Narendra Modi.

KOMENTE