Rita Ora shkëlqeu në ngjarjen për gratë e suksesshme

Rita Ora së fundi ka marr pjesë në eventin e njohur ‘Women In Film La’ është një organizatë jofitimprurëse e përkushtuar për të inkurajuar dhe frymëzuar gratë në të gjitha aspektet e mediave globale.

Këngëtarja shqiptare, ka shkëlqyer me dukjen dhe si çdo ajo arriti të marr vëmendjen e duhur gjatë parakalimit në tapetin e kuq. Rita u paraqit elegante dhe plot ekstravagancë.

“Kalova natën më të mirë mbrëmë në ‘Womeninfilmla”!!! Ishte nder për mua të festoja me femra aq të talentuara dhe punëtore” ka shkruar Rita.

KOMENTE