Rita Ora do të rindërtojë një shtëpi në Shqipëri

Rita Ora do të rindërtojë një shtëpi në Shqipëri

Këngëtarja e famshme e me origjinë shqiptare, Rita Ora,  ka bërë të ditur se ka marrë një vendim të duhur.

Ajo ka bërë të ditur se në bashkëpunim me kryetarin e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ka zgjedhur një familje që t’ia rindërtojë shtëpinë pasi që shumë vendbanim janë shkatërruar nga tërmeti që e ka goditur Shqipërinë mëngjesin e së martës, më 26 nëntor.

“Kam kaluar ditëlindjen time dhe ditët e fundit duke menduar se cila është gjëja e duhur që duhet ta bëj. Së bashku me Erion Veliajn, kemi vendosur të zgjedhim një familje që t’ia sponsorizojmë rindërtimin e shtëpisë e cila i është shkatërruar gjatë tërmeteve në Shqipëri”, ka shkruar Ora në postim.

Ora, po ashtu, në postim i lut ata që kanë mundësi që të zgjedhin një familje dhe t’i ndihmojnë ose t’ua rindërtojnë shtëpitë e tyre.

“Familjen e parë që kam zgjedhur është familja Shala dhe do të ndjekim progresin e kësaj iniciative dhe do të ndihmojmë edhe familjet tjera që kanë të njëjtën nevojë”, ka shtuar Ora.

KOMENTE