Rita kujton vizitën në Kosovë, sjell imazhe të reja

Rita kujton vizitën në Kosovë, sjell imazhe të reja

Këmgëtarja shqiptare me famë botërore, Rita Ora gjatë muajit prill vizitojë Kosovën në kuadër të ‘UNICEF’.

28 vjeçarja gjatë qëndrimit në vendin e lindjes ka vizituar një qendër të kopshtit të fëmijëve që mbështet familjet lokale si pjesë e punës së saj si ambasadore e UNICEF.

Rita ka rikujtuar edhe një herë këtë vizit me disa imazh të publikuar në faqen e saj zyrtare në ‘Instagram’.

“Në prill, unë shkova në Kosovë në mbështetje të ‘Socceraid’ për ‘unicef_uk’ për të parë punën e mahnitshme që Unicef ​​bën për të mbështetur dhe përmirësuar jetën e fëmijëve. Kam vizituar një qendër të kopshtit të fëmijëve që mbështet familjet lokale duke i dhënë fëmijëve një vend ku të shkojnë çdo ditë për të ngrënë ushqime të nxehta, për të mësuar, zhvilluar dhe luajtur”, ka shkruar Rita në mbishkrimin e imazheve.

KOMENTE