Rita dhe Dua nonimohen në British LGBT Awards

Rita dhe Dua nonimohen në British LGBT Awards

Përveç në kompeticionin me te madhe te Grammy Awards, Rita dhe Dua janë në pritje edhe të një ceremonie tjetër të ndarjes së çmimeve.

Bëhet fjalë për “British LGBT Awards”, ku Rita është nominuar për “Artisten e Vitit” kurse për “Aleatin më të mirë” është nominuar Dua.

Të dyja këngëtaret njihen si përkrahëse të këtij komuniteti, kurse ceremonia do të mbahet në 17 maj në Londër.

KOMENTE