Rininë e PDK-së në Miresh do ta udhëheqë Egzon Halili

Rininë e PDK-së në Miresh do ta udhëheqë Egzon Halili

Me një interesim të jashtëzakonshëm të të rinjve, Rinia Demokratike e Kosovës (RDK), po vazhdon intensivisht procesin e saj zgjedhor, ka bërë të ditur Komisioni për Organizimin e Zgjedhjeve të RDK në Gjilan, përmes një postimi në profilin e Degës s PDK-së, në facebook.

“Me pjesëmarrjen e një numri të konsiderueshëm të anëtarëve të Kuvendit zgjedhor, Mireshi mbrëmë ka organizuar zgjedhjet e Nëndegës së RDK-së, ku ka zgjedhur kryetarin, kryesinë dhe delegatët e kuvendit të Degës së Rinisë Demokratike në Gjilan.

Mandati i ri, për ta udhëheqë rininë e PDK-së në Miresh, iu besua psikologut të ri, Egzon Halilit”, bënë të ditur Komisioni për Organizimin e Zgjedhjeve të RDK në Gjilan.

KOMENTE