Rinia vetëvendosëse

Rinia vetëvendosëse

Rinia, kjo forcë e progresit dhe ndryshimit, ka vendosur të ndëshkoj keqqeverisjet e Gjilanit dhe t’i hapë portat e arsimit cilësor e zhvillimit ekonomik, bibliotekave e terreneve të reja sportive, investimit në sport e funksionlizimit të teatrit.

Nuk u mjaftua me investime të pakta për të rinjtë, por kjo qeverisje shkoi edhe më tej duke e larguar drejtorinë e kulturës, sportit e rinisë, e duke ja dhënë kështu goditjen e fundit kësaj shtrese mjaftë të rëndësishme të shoqërisë tonë.

Të rinjtë e Gjilanit 22 tetorin e shohin datë për ndryshim. Ndryshim e quajnë Lëvizjen Vetëvendosje!. Numrin që do ta votojnë tashmë e kanë zgjedhur, dhe ai është numri 10. Dhe, kryetarin që e duan është Sami Kurteshi.

Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra – Gjilan

Sponsorizuar nga Vetëvendosje

KOMENTE