Rinia Studentore – Kadri Zeka shënon 28 Nëntorin!

Rinia Studentore – Kadri Zeka shënon 28 Nëntorin!

Në vigjilje të Festës Kombëtare të Flamurit, Rinia Studentore Kadri Zeka ka zhvilluar vizitë njëditore në Shqipëri ku u priten nga presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta si dhe nga Sekretari i Kuvendit të Shqiperisë.

Gjate takimit, pasi e njoftuam Kryetarin për aktivitetet tona, morëm lavdata si dhe u inkurajuam të vazhdojmë edhe me tutje në perkrahje të Rinisë si potenciali dhe vlera e shtuar drejt ndërtimit të shtetit të Kosovës.

Përfaqësuesit tanë i falënderuan institucionet shteterore për mikpritje, njëherit i ftuan ata që të jenë në kuadër të Guest Speaker-it ne Universitetin Kadri Zeka.

Gjithashtu kërkuam nga ta që të punojnë në drejtim të thellimit më të madh të bashkëpunimit ndërmjet Universiteteve ku studentët do të mund të i shkembenin idetë dhe të vazhdonin studimet postdiplomike në Shqipëri dhe Kosovë.

Rinia, shtylla e një shteti!

Urime Festa e Flamurit, dashtë Zoti që në festat tjera shqiptarët të i gjejë të bashkuar dhe me suksese të mëdha!

Rinia Studentore – Kadr Zeka

KOMENTE