“Rinia Studentore Kadri Zeka” më e dalluara dhe më aktivja në Komunën e Gjilanit

“Rinia Studentore Kadri Zeka” më e dalluara dhe më aktivja në Komunën e Gjilanit

Për nder të 19-vjetorit të çlirimit të Gjilanit, kryetari i Komunës Lutfi Haziri ka ndarë mirënjohje për organizatën studentore “Rinia Studentore Kadri Zeka” si më aktivja, “Për rritjen e aktiviteteve rinore në kuadër të Universitetit të Gjilanit dhe të komunës në përgjithësi “.

Kryetar i kësaj organizate, njëherësh edhe kryetar i Parlamentit Studentor në UKZ, Adrian Bajrami ka falënderuar Kryetarin e Komunës Lutfi Haziri për këtë vlerësim.

Sipas tij ky vlerësim vie si rezultat i punës së palodhshme të përbashkët, aktiviteteve kulturore, humanitare e akademike (shkencore, ligjëratave e trajnimeve) për ndryshime pozitive në shoqëri dhe në jetën studentore.

KOMENTE