Rinia është rreshtuar fuqishëm përkrah PDK-së

Rinia është rreshtuar fuqishëm përkrah PDK-së

Takimi i nënshtabeve të Rinisë.

Rinia është rreshtuar fuqishëm përkrah zhvillimit dhe progresit e jo përkrah atyre që në vend të ideve përparimtare – u japin atyre molotovë e gurë për t’i sulmuar institucionet!

Të rinjtë me PDK-në e PDK me të rinjtë!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!

#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

e sponsorizuar

 

KOMENTE