Rinia do të ketë rol parësor në qeverisjen e PDK-së

Rinia do të ketë rol parësor në qeverisjen e PDK-së

Izmi Zeka, mban takim me të rinjtë e Gjilanit, entuziazmohet me pritjen.

Rinia do të ketë rol parësor në qeverisjen e PDK-së. PDK dhe rinia gjithëherë kanë ecur së bashku. Rinia është garancë e fitores së PDK-së.

Kandidati për deputet z. Izmi Zeka e ka falënderuar rininë për këtë organizim madhështor!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!

#PDK112✅
#KryeministërKadriVeseli1✅
#IzmiZeka47✅

e sponsorizuar

KOMENTE