Rihanna e pikëlluar për përfundimin e mandatit të Obamës

Rihanna e pikëlluar për përfundimin e mandatit të Obamës

Ajo asnjëherë nuk e ka fshehur simpatinë dhe përkahjen ndaj presidentit amerikan i cili sapo la këtë post, Barack Obamës, ashtu siç nuk e ka fshehur as “urrjetjen” ndaj presidentit të tanishëm të SHBA-së, Donald Trump.

Përfundimin e mandatit të Obamës nuk e ka pritur aspak mirë Riri. Ajo në Instagram ka publikuar një fotografi të tij “ Ndarja më e keqe”, ka shkruar në përshkrimin e fotografisë.

Kujtojmë se gjatë fushatës për president të Amerikës ku ishin në garë Trump dhe Hiary Clinton, Rihanna përkahte fuqishëm Hliary-n.

Bota Sot

KOMENTE