Rihanna: E pabesë

Rihanna: E pabesë

Rihanna: E pabesë

Histori e jetës tem’
Tu e kërku t’drejtën, por vazhdon me m’u shmangë
Pik’llim n’shpyrtin tem se m’dokët kaq gabim
Ai përnime don me konë me mu

Asht ma shumë se burrë, e kjo asht ma shumë se dashni
Arsy’ja pse qielli asht i kaltër
Retë p’e nxijnë, se shkova prapë
E thjesht s’po muj m’i nejtë n’besë

Dhe e di që e din që jom e pabesë
E e myt përmren’a
Tu e ditë që jom e lumtun me dikon’ tjetër
Po muj m’e pa tu vdekë

S’po du m’e bo ma k’te
S’po du me konë arsy’ja pse
Sa herë që t’dal pej dere
E shoh tu vdekë edhe pak përmrena
S’po du m’e lëndu ma
S’po du m’ia marrë jetën
S’po du me konë vrasëse

Pe nij n’atmosferë tu i ndreqë floktë
Tu u bo gati për ni takim tjetër
Ni puthje n’faqe
Teksa m’pyt qef-prishun se a do t’vonohna
I thom që s’do t’vonohna, veç po dal me çikat
Rrenë që s’pata nevojë m’e thonë
Se të dyt’ e dimë se ku jom tu shku
E dimë shumë mirë bile

Dhe e di që e din që jom e pabesë
E e myt përmrena
Tu e ditë që jom e lumtun me dikon’ tjetër
Po muj m’e pa tu vdekë

S’po du m’e bo ma k’te
S’po du me konë arsy’ja pse
Sa herë që t’dal pej dere
E shoh tu vdekë edhe pak përmrena

S’po du m’e lëndu ma
S’po du m’ia marrë jetën
S’po du me konë vrasëse

Dashnia jonë, besimi i tij
Ma mirë ta kisha marrë ni revole m’ia vnu n’kry
Me h’ekë gajle
S’po du m’e ba ma k’te, uh, ma

S’po du m’e bo ma k’te
S’po du me konë arsy’ja pse
Sa herë që t’dal pej dere

E shoh tu vdekë edhe pak përmren’a
S’po du m’e lëndu ma
S’po du m’ia marrë jetën
S’po du me konë vrasëse

VIDEO: Rihanna – Unfaithful

/Ridvan Bunjaku/

KOMENTE