Rezultatet dhe renditja tabelare pas javës së dhjetë në Ligën e Parë

Rezultatet dhe renditja tabelare pas javës së dhjetë në Ligën e Parë

Java e dhjetë në Ligën e Parë ka sjell rezultate interesante me ndeshjet e ditës së enjte.

Rezultate interesante, sikurse edhe në pesë takimet e para të kësaj jave që e bëjnë edhe më interesant garën.

Ekipi i Besës mori edhe një goditje nga Komisioni Disiplinor që i hoqi tre pikë nga klasifikimi për shkak të mos kryerjes së obligimeve financiare ndaj ish-futbollistëve të tyre.

Kjo është tabela:

 

KOMENTE