Rexhepaj uron nxënësit për fillim të mbarë të vitit të ri shkollor

Gjilan – (2LONLINE) – Zyrtarja Komunale për të Drejtat e Fëmijëve Hanumshahe Rexhepaj, uron të gjithë nxënësit e Komunës së Gjilanit, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2013/2014 duke ju dëshiruar nxënësve suksese gjatë vitit të ri shkollor.
“Të nderuar dhe të dashur nxënës, arsimtarë të të gjitha niveleve shkollore dhe nxënësve të cilët ulen për herë të parë në bankat shkollore me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, shfrytëzoj rastin që t’iu uroj përzemërsisht një vit të mbarë mësimor dhe të suksesshëm”, ka thënë Rexhepaj. /2lonline/

KOMENTE