Rexhep Kadriu: Voto numrin 23, për zërin tuaj në Kuvendin e Kosovës!

Rexhep Kadriu: Voto numrin 23, për zërin tuaj në Kuvendin e Kosovës!

Vitet e para të Kosovës së lirë, ishin të rënda jo thjeshtë për faktin se dolëm të shkatërruar, por edhe për shkak të ndasive të mëdha politike në mes krahut të luftës dhe atij të paqes. Ishte pikërisht Ramush Haradinaj si njëri ndër komandantët më në zë të luftës i cili hyri në mes dhe e pamundësoi thellimin e asaj të keqe.

Gjithmonë i dëshmuar për unitet sa herë që kërkohej për vendin, për të interesin e përgjigthshëm, Haradinaj ka ditur t’i kapërcej vijat partiake. Ai është figura më e pranuar në popull për President të Republikës, sepse e kërkon vendi dhe rrethanat në të cilat ndodhemi.

Me Haradinajn President, do të jetë krejt ndryshe edhe vëmendja e aleatëve ndaj Kosovës dhe proceseve të cilat na presin menjëherë pas zgjedhjeve.

Voto numrin 135, për Haradinajn President!

Voto numrin 23, për zërin tuaj në Kuvendin e Kosovës!

 E sponsorizuar

KOMENTE