Rexhep Kadriu: Do ta përkrahim fuqishëm sportin dhe sportistët gjilanas

Rexhep Kadriu: Do ta përkrahim fuqishëm sportin dhe sportistët gjilanas

Nënshkruhet marrëveshje sponzorizimi në sport ndërmjet fabrikës së betonit “PRO-ENG”, dhe klubit të Futsal-it “Bresalci”.

Rexhep Kadriu, pronar i kësaj fabrike, njëherit kandidat për kryetar të Gjilanit nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), tha se jemi të vendosur që të investojm në sport, sepse nuk ka rrugë tjetër që mundëson që sporti dhe sportistët tanë të jenë në një nivel me sportistët e vendeve të rajonit dhe botës.

Kadriu u zotua se do ta ketë prioritet sportin në mandatin e ardhshëm katër vjeçarëqoftë si kryetar komune, por edhe si biznesmen.

Sponsorizuar nga AAK

KOMENTE