Rexhep Kadriu sjell lajme të mira nga kryeministria për Gjilanin

Rexhep Kadriu sjell lajme të mira nga kryeministria për Gjilanin

“U takuam me kryeministrin Haradinaj me të cilin biseduam për ndryshimin e ligjit për nënshtetësi, ku nga ky ligj përfitues do të jenë qytetarët nga Lugina. Gjithashtu u diskutua edhe fillimi i projektimit te unazës së jashtme në Gjilan e cila dukshëm do ta shkarkoi qytetin nga kaosi në trafik”, ka thënë Rexhep Kadriu, kandidat i AAK-së për kryetar të Komunës së Gjilanit.

Sipas tij, po ashtu u diskutua edhe për rrugën e Verbicës së Zhegocit, dhe rruga e Kumanovës si një arterie e rëndësishme për Gjilanin.

“Pra, për herë të parë një kryeministër diskuton seriozisht për Gjilanin dhe zotohet se në afat te kënaqshëm kohor do të nisë realizimi i këtyre punëve qe u përmenden”, ka thënë Kadriu.

Sponsorizuar nga AAK

KOMENTE