Rexhep Kadriu: Falemnderit vendlindja ime, Përlepnica ime

Rexhep Kadriu: Falemnderit vendlindja ime, Përlepnica ime

Për punë e ndershmëri, jam frymëzuar nga Zijah Shemsiu, Xhavit Ahmeti, dhe nga gjithë ato gra e burra që dhanë shumë për lirinë e atdheut.

Nuk do të ndalem asnjëherë, sepse falë Përlepnicës, Gjilanit e Anamoravës, mu dha mundësia të punojë për të mirën e qytetarëve tanë.

Rexha 43

e sponsorizuar

 

KOMENTE