Rexhep Kadriu: Anamorava do ta ketë Autostradën, e rikonfirmoi kryeministri Haradinaj

Rexhep Kadriu: Anamorava do ta ketë Autostradën, e rikonfirmoi kryeministri Haradinaj

Ajo që është thënë në media në lidhje me autostradën Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë, janë të pavërteta dhe bëhen për fushatë elektorale. Reagimet e rivalëve janë joserioze, aspakë njerëzore dhe kryekëput kanë të bëjn me frikën që kanë në palcë për të dielen zgjedhore.

“Përgjatë tetëmbëdhjetë viteve nuk i kanë sjell asnjë të mirë Gjilanit, asnjë investim Anamoravës, dhe tani shpifin dhe terrorizojnë qytetarët me të pavërteta. Autostrada do të bëhet, dhe Gjilani do të ndryshoi me qeverisjen e AAK-së”, tha Rexhep Kadriu.

Kadriu shtoi se sot kishte një takim me kryeministrin Haradinaj përkitazi me këtë çështje, ndërsa kryeministri Haradinaj rikonfirmoi se Anamorava do të jetë fuqishëm prezente në planin e investimeve nga qeveria.

sponsorizur AAK

KOMENTE