Renditja e re e FIFA-s, ja pozicionimi i Kosovës

Renditja e re e FIFA-s, ja pozicionimi i Kosovës

Shtëpia botërore e futbollit FIFA ka publikuar sot renditjen e re të kombëtareve për muajin shkurt.

Kombëtarja e Kosovës nuk ka lëvizur nga vendi, duke mbetur në pozitën e 115 me 1174 pikë, kjo edhe për shkak që kanë munguar aktivitetet në këtë muajin.

Në të njëjtën situatë është edhe Kombëtarja e Shqipërisë e cila rendite në vendin e 66 me 1356.

Renditjes vazhdon t’i prinë Belgjika e ndjekur nga Franca dhe Brazili që janë në pozitat 2 dhe 3.

KOMENTE